IAȘI: Supernanny despre ”Cum poti fi un parinte mai bun”

iasiREDUCERE PENTRU FANII EDUKID, doar 40 de lei biletul!

Edukid vă recomandă conferința ”Cum poti fi un părinte mai bun” care va avea loc la IAȘI, în data de 28 mai, la ora 17:30 (Hotel Moldova).

Proiectul “Un parinte mai bun” ajunge si in Iasi  in sprijinul parintilor/cadrelor didactice/studentilor ajutandu-i sa relationeze in mod eficient cu copii.

Ne-am propus sa schimbam lumea prin educatie. Pentru a deveni un parinte mai bun, este nevoie sa devii un om mai bun. Identitatea copilului și impactul comunicării sale cu părinții și educatorii în constituie formarea propriei identitati.
In luna Mai va oferim o conferinta  cu informatii pretioase, metode si alternative benefice pentru a crea o relatie armonioasa in familie, pentru a dezvolta o comunicare eficienta, pentru a solutiona micile conflicte si a descoperi mai bine tainele educatiei”, ne spun organizatorii.

 

IRINA PETREA cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă” (dar și pentru cărțile, publicatiile, articolele și interviurile sale) va susţine în 28 MAI 2014 incepand cu ora 17:30, pentru prima oară la Iasi , o conferință  cu tema “Cum poti fi un parinte mai bun”. Se va discuta despre modul in care putem deveni parinti si mai buni pentru copiii nostri. Se vor aborda discutii despre educatia pozitiva, dezvoltarea emotionala, comunicarea in familie, toate acestea aspecte care joaca un rol esential pentru o dezvoltare benefica.

Prin disciplină, copilul învață ce înseamnă un comportament potrivit. Trebuie sa ții cont de capacitatea lui de înțelegere și să-ți adaptezi modul de disciplinare în funcție de aceasta. Este important să-i explici lucrurile într-un mod adecvat nivelului lui de dezvoltare intelectuală. Prin comportament copilul exprimă sentimente, motiv pentru care este important să înțelegi sentimentele aflate la baza comportamentului. Poți ajuta la rezolvarea problemelor apărute din cauza unui comportament neadecvat, dacă cunoști sentimentele sau motivele care l-au generat. Disciplinarea pozitivă are ca bază pornirile empatice naturale ale copilului. Disciplina pozitivă nu are legătură cu asprimea, se referă la modalităţile de stabilire a limitelor într-un mod ferm, dar plin de dragoste. Această disciplinare se face cu empatie, răbdare, dragoste, respect, toate acestea având rolul de-al ajuta pe copil să-și câștige controlul asupra propriei persoane.

Cui se adresează: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locatie: Hotel Moldova, Str. Anastasie Panu 31

Durată intalnire: 3 ore

Taxa de participare: 60 de lei

* cadrele didactice si studentii beneficiaza de reducere, taxa fiind de 40 de lei

LOCURILE SUNT LIMITATE!

înscrierea este OBLIGATORIE!

Pentru înscrieri şi detalii:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste conferințe se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.

1 thought on “IAȘI: Supernanny despre ”Cum poti fi un parinte mai bun””

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *