Jucarii Iasi – Livrare gratuita de jucarii in Iasi

Poti ridica GRATUIT jucariile de la sediu: Tatarasi, Greenpark, Str. Fantanilor, Nr. 57. Telefon 0744700712

Si pentru ca ne dorin sa nu mai cheltui banii pe taxele postale, la noi pentru orice comanda din Iasi, chiar pentru un singur produs,livrarea de jucarii este GRATUITA. Comanda acum si profita de oferta noastra. Magazinul online cu jucarii educative Edukid.ro a reusit sa atraga pe cei mici sa si invete din placere si nu din obligatie, pentru ca atunci cand copilul invata prin joc retine mai usor si ramane intiparit in minte.

Edukid prezinta jocurii interactive, ce ajuta copilul sa relationeze cu cei din jur, invata sa castige, dar sa si accepte o infrangere, invata ce inseamna competitia si intrecerea cu ceilalti copii. Scopul Edukid este sa ii ajute pe parinti sa gaseasca jucarii potrivite micutilor lor, astfel ii ajuta pe cei mici sa-si creeze propriul univers, sa invete mult mai usor intr-o atmosfera relaxanta, sa creasca armonios, in siguranta cu o baza fundamentala in cresterea si dezvoltarea abilitatilor de cand sunt mici.

OBSERVATIE:- Produsele care nu sunt pe stoc sunt bine marcate cu eticheta “Nu este pe stoc” ;
– La fiecare produs se vad si cate bucati sunt pe stoc;
– Depozitul EDUKID este in Iasi.

Mai multe despe plata si livrare.

Jucariile sunt esentiale in dezvoltarea si crestrea copiilor, acestea ocupand dintotdeauna primul loc in procesul de invatare de la cea mai mica varsta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Required fields are marked *