Imbratisam lectura – editia junior – campanie de atragere a copiilor spre citit

Edukid.ro impreuna cu Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia> initiaza timp de 20 de zile, Imbratisam lectura – editie junior, o campanie de atragere a copiilor catre lumea minunata a lecturii, „pentru ca vrem ca ei sa fie mai buni decat noi”.

Campania “Imbratisam lectura” se desfasura in intervalul 12 mai – 6 iunie 2010, timp in care am pregatit multe surprize, concursuri, lansari de carte si multe reduceri atat la jucariile educative de pe magazinul online Edukid.ro, cat si la cartile din Libraria Humanitas. Scopul acestei campanii este de a dezvolta caracterul si personalitatea copiilor prin lectura si jucariile educative. Numai cel caruia i s-a insuflat in copilarie gustul pentru lumea minunata a lecturii isi va gasi timp pentru aceasta activitate de minte si suflet.

Concurs Cum am descoperit povestile: cea mai frumoasa si originala poveste despre copii si cartile lor, despre cum cel mic a descoperit lumea povestilor, descrierea personajelor indragite sau a povestii care l-a fascinat cel mai tare, va fi premiata de Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia. Parintii vom scrie pe blogul personal despre campania “Imbratisam lectura” editia junior si vor raspunde tot acolo la concurs, urmand sa dea leapsa mai departe. Poate participa oricine doreste, insa important ar fi sa beneficieze de premiile nostre copiiii pentru ca, dupa cum stim cu totii, pe 1 iunie e Ziua Internationala a Copilului. Anuntati-ne si pe noi printr-un comentariu ca va inscrieti la concurs. Tot in cadrul campaniei, copiii vor fi incurajati sa isi puna la contributie creativitatea si talentul, astfel ne pot trimite desenele cu personajele indragite pe adresa: contact[at]edukid.ro. Desenele cu personajele de poveste ingragite si raspunsul la concursul vor fi publicate pe blogul edukid.ro.

Activitati interesante pentru prichinei: Vom avea in fiecare w-end Clubul Micutului Cititor la Libraria Humanitas, unde sunt asteptati toti copilasii din Iasi pentru a le recomanda cele mai frumoase povesti destinate lor; avem multe premii si reduceri, lecturi povesti, teatru de papusi, lansare de carte. Membrii Clubului vor beneficia de legitimaţii de membru al clubului.
Nu uitati insa de cuncursul “Cum am descoperit povestile” pentru toti parintii din online si oricine vrea sa ofere premiul unui nepot/ vecin/ chiar unui copil care se joaca in parcul vostru preferat!
In data de 6 iunie, Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia va organiza un eveniment special de lansare a colectiei de carti Humanitas Junior, eveniment in cadrul caruia vor fi premiati castigatorii concursului “Cum am descoperit povestile”. Parintii si bunicii vor zambi melancolic, aducandu-si aminte de povestile copilariei lor, iar cei mici vor fi captivati de descoperirea lor!

Imbratisam lectura EDUKID Sustine campania pe blogul tau

<a href=”http://edukid.ro/loc-de-joaca/imbratisam-lectura-editia-junior”><img title=”Imbratisam lectura EDUKID” src=”http://edukid.ro/wp-content/uploads/il-125×125.png” alt=”Imbratisam lectura EDUKID” /></a>

O zi frumoasa, cititorule! 🙂

Atentie: Clubul Micutului Cititor se muta w-end-ul acesta (21-23 mai) la Primavara cartilor la Iasi – Targul de carte LIBREX 2010.
Mai multe detalii aici. Cateva exemple de lansari: Aventurile lui Habarnam – Nikolai Nosov; Frumoasele straine – Mircea Cartarescu; Andrei Plesu a lansat la Libraria Humanitas un “soi” de jurnal, “Note, stari, zile”, impreuna cu audiobook-ul “Minima moralia”.
Va asteptam sa “Imbratisam lectura” impreuna! 🙂