Filtre

Your selection

ACTIVE FILTERS:

Varsta Contine 166 produse.

Subcategorii

 • Jucarii copii 0 si 1+ ani

  Jucării pentru copii aflați în primul an al dezvoltării lor cognitive. Primii 2 ani din viața copilului sunt plini de învățături și provocări, nu numai pentru cei mici dar și pentru părinți. Prin jucăriile educative propuse de Edukid.ro, copiii pot face primii pași în învățare. Oferta de jucării include jucării creative, lingvistice, logice, muzicale și motrice de la branduri consacrate. Comercializăm brandurile consacrate Hape și Educo.

 • Jucarii copii 2 si 3+ ani

  Jocuri și jucării educative pentru copiii între 2 și 3+ ani. Copiii din această grupă de vârstă încep să se joace singuri și să imite comportamente. Copiii apelează frecvent la imaginație, vizualizându-se pe ei înșiși având tot felul de aventuri sau atribuind viață obiectelor sau animalelor. Pentru acești copii vă propunem mai multe tipuri de jucării creative, inclusiv manuale, logice, lingvistice și sociale. Branduri comercializate: GOTZ, Hape, Mercurius, Pebaro, Pegaso, Tiggly.  

 • Jucarii copii 4 si 5+ ani

  Jucării și jocuri educative pentru copiii între 4 și 5 ani. La această vârstă, copiii încep să se integreze social și devin capabili și dornici să se joace cu alți copii. Ei manifestă simpatie, empatie și îcep să își împartă jucăriile cu ceilalți copii. Cei mici se vor bucura atât de jocurile și jucăriile motrice cât și cele care implică spusul de povești. Edukid.ro vă oferă pentru copiii de 4-5+ ani jucării creative, care îmbină dezvoltarea percepției vizuale și dexterității cu dezvoltarea logicii și comunicării. Brandurile prezente în această categorie de jucării sunt GOTZ, Hape, Mercurius, Playmat și World Alive. 

 • Jucarii copii 6 si 7+ ani

  Jucării pentru copii de 6-7 ani. Orizontul copiilor se deschide, ei devin din ceîn ce mai independenți și vor face față provocărilor sociale și celor legate inclusiv de începerea școlii. Copiii din această grupă de vârstă au abilități cognitive și de limbaj complexe. Băieții pot fi foarte interesați de construit și de reparat iar fetele de desenat și cântat. Copiii imită comportamente și este o vârstă ideală la care să fie încurajat cititul. Pentru copiii de 6 – 7+ ani oferim o gamă largă de jucării pentru îmbunătățirea logicii, vocabularului, limbajului și motricității de la numeroase branduri precum CIC, Gotz, Hape, Krom, National Geographic sau Pebaro. 

 • Jucarii copii 8+ ani

  Aici veți putea găsi jucării pentru copiii de peste 8 ani. Copiii de 8 ani sunt entuziasmați de rezolvarea problemelor complexe și se pot concentra mai mult timp pe activități. Ei încep să dezvolte preferințe pentru ceea ce studiază și jocurile din trecut le pot deveni de acum hobby-uri sau se pot ambiționa să le transforme într-o arie de performanță. Copiii se vor juca cu jucării din game din ce în ce mai diverse. Avem pentru ei jucării creative, logice, manuale, muzicale, sociale și științifice de la CIC, GOTZ, Hape, National Geographic, Mercurius, Pebaro, Playmat și World Alive.  

pe pagina
Se afiseaza 145-166 din 166 articole